DE ROSA NUOVO CLASSICO ROSSO CROMO
DE ROSA NUOVO CLASSICO BLU CROMO

DE ROSA NUOVO CLASSICO   Ruim 60 jaar ervaring onder het goedkeurend oog van sig. Ugo de Rosa

- Dé klassieker in het gamma van De Rosa

- Handgemaakt in Cusano Milanino, Italië middels Black Label Concept

-  Eigen kleurstellingen of kleuren uit het verleden zijn mogelijk

 

Staal is bij uitstek hét materiaal dat werd ( en nog altijd wordt) gebruikt voor het maken van raceframes.

Het materiaal beschikt in zijn ruwste vorm over specifieke eigenschappen, die ervoor zorgen dat een frame sterk, duurzaam en comfortabel gebwouwd kan worden.

Het pure ontwerp en basistechnieken zorgen ervoor dat stalen frames alle modetrends hebben overleefd en weet door haar tijdloosheid al decennialang échte liefhebbers te bekoren.

De Rosa is één van de weinige bedrijven die vandaag nog de kennis in huis heeft om staal te bewerken middels verschillende lastechnieken ( TIG, lugs, filled brazing ).

De Nuovo Classico is een traditioneel frame waarin de ruim 60-jarige ervaring van De Rosa naar voren komt. De Rosa is trots op haar geschiedenis en het feit dat ze nog altijd de kennis en kunde in huis hebben om op artisanale wijze handgemaakte frames te bouwen in eigen atelier.

De stalen Dedacciai-buizen worden gesoldeerd met microfusion lugs, welke bij het balhoofd verchroomd worden om het een nog stijlvoller geheel te laten vormen. Daarnaast wordt ook de liggende achterbrug aan de aandrijfzijde verchroomd.

Nieuw voor 2017 is het vereenvoudigde design ( geen aanduiding op zitbuis en achterbrug ) end de toevoeging van de kleurstelling "Blu Ugo" .

De Nuovo Classico maakt onderdeel uit van het Black Label-concept en wordt in De Rosa's eigen atelier op maat gebouwd.

-  1"draad of 1"ahead balhoofd

Geometrie

 

Prijzen

Iedere De Rosa wordt door u, in overleg met uw dealer, volledig naar eigen wens samengesteld. Aangegeven prijzen kunnen afwijken vanwege gekozen afmontage.

FRAMESET

2.390,-

RECORD 

SHAMAL ULTRA C17

5.450,-

CHORUS 

ZONDA C17

4.300,-

POTENZA

SCIROCCO

3.600,-

In het nieuws

Waar te zien?

 
 
 

CUSTOM PAINT

+ 250,-